Strojno prevajanje je doraslo in to je sigurno dobra novica za več-jezikovni svet interneta. Nekaj najboljših izdelkov je že prisotnih na Omrežju in pripravljenih da jih preizkusite. S TranslateNow! dobite eno-točkovni dostop 28 najboljših sistemov za preko 38 različnih jezikov.
Ne pričakujte, da bo imelo strojno prevajanje enako kvaliteto: Strojno prevajanje ni odlično in rezultatov ne bo nikoli moč primerjati s človeškim prevajanjem.
Ampak nimamo vsi talenta za prevajanje in včasih lahko prevod (čeprav z manjšimi napakami) pride zelo prav. Vosnovi je brezplačna pomoč omejena s številom znakov, ki so dovoljeni za prevod.

Sledite tem trem preprostim korakom:

1) Izberite jezik iz katerega želite prevajati (izvorni jezik)

2) Izberite ciljni jezik. Translate Now! bo preiskal vse dosegljive strojne prevajalne sisteme za željen rezultat.

3) Izberite izdelek s spiska, vnesite tekst ali napravite copy&paste (kopiraj in prilepi) iz katerekoli izmed vaših aplikacij in kliknite na "Pojdi" !

Ko je vaš prevod opravljen, bo izpisan v desnem okvirju. Mogoče boste želeli poskusiti ponovno z drugim tekstom, ali primejati rezultate z drugim sistemom. Pošiljanje vašega teksta v prevod drugemu sistemu je lahko. Le kliknite na "Naslednji" in Translate Now! bo poslal vaš tekst naslednjemu strojnemu prevajalnemu sistemu na spisku.

Kliknite na ikono za informacijo o izbranem izdelku.

Prosimo, vedite da nekateri izdelki določijo mejo pri številu vnešenim znakov, prejetih za prevod.

In če ste zadovoljni z rezultati, zakaj ne bi rekli programu, da si zapomni vaše nastavitve, tako, da lahko naslednjič, ko pridete, najdete vse tako kot ste pustili? Kliknite na ikono, vnesite vaš tekst in nato kliknite na "GO" naslednjič ko pridete!

To stran je v Slovenščino prevedel A.R.(2003) (http://best-in-2003.streznik.org ) - success4allofus2003@yahoo.com

On-line viri, do katerih vam to mesto daje dostop so varovani s "copyright" zakonom. Spoštovati morate lastnikove "copyright" zaznamke, objavljene na njihovih straneh. Prosim, preberite tudi naše utajitveno sporočilo s spoštovanjem do vsebine te strani. Hvala.


C2000-2003 foreignword.com