Ημηχανική μετάφραση έχει ενηλικιωθεί και αυτό είναι σίγουρα καλά νέα για τον πολύγλωσσο κόσμο του Διαδικτύου. Κάποια από τα πιο γνωστά προϊόντα βρίσκονται στο Διαδίκτυο έτοιμα να τα δοκιμάσετε. Με το TranslateNow! έχετε πρόσβαση από ένα μόνο σημείο σε 28 από τα καλύτερα συστήματα για περισσότερες από 38 διαφορετικές γλώσσες .
Μην έχετε την απαίτηση μια αυτόματη μετάφραση να έχει την ίδια ποιότητα: Η μηχανική μετάφραση δεν είναι τέλεια και τα αποτελέσματά της δεν θα μπορέσουν ποτέ να συγκριθούν με την μετάφραση που έχει πραγματοποιηθεί από άνθρωπο.
Αλλά δεν έχουμε όλοι το ταλέντο να μεταφράζουμε και μερικές φορές μια μετάφραση (ακόμα και με σφάλματα) μπορεί να φανεί χρήσιμη. Γενικά, η δωρεάν υπηρεσία στο Διαδίκτυο που προσφέρεται από τα προϊόντα μηχανικής μετάφρασης (MΜ) είναι περιορισμένη ως προς τον αριθμό χαρακτήρων που επιτρέπει προς μετάφραση.

Απλά ακολουθήστε αυτά τα τρία εύκολα βήματα:

1) Επιλέξτε την γλώσσα από την οποία θέλετε να μεταφράσετε (γλώσσα πηγή)

2) Επιλέξτε την γλώσσα στόχο. Το Translate Now! θα προτείνει όλες τις διαθέσιμες μηχανές μηχανικής μετάφρασης για την επιλογή που κάνατε.

3) Επιλέξτε ένα προϊόν από τον κατάλογο εισάγετε ένα κείμενο ή αντιγράψτε και επικολλήστε το από οποιαδήποτε εφαρμογή και κάντε κλικ στο «Go» !

Μόλις είναι έτοιμη η μετάφρασή σας θα εμφανιστεί στο δεξί πλαίσιο. Ίσως θελήσετε να ξαναδοκιμάσετε με άλλο κείμενο, ή να συγκρίνετε τα αποτελέσματα με κάποιο άλλο σύστημα. Η αποστολή του κειμένου σας προς μετάφραση από άλλο πρόγραμμα είναι εύκολη! Απλά κάντε κλικ στο «Next» και το Translate Now! θα στείλει το κείμενό σας στο επόμενο σύστημα ΜΜ στον κατάλογο.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για πληροφορίες σχετικά με το επιλεγμένο προϊόν.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι κάποια προϊόντα έχουν περιορισμό στον αριθμό των χαρακτήρων που δέχονται προς μετάφραση.

Και αν είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα, πείτε στο Translate να θυμάται τις προτιμήσεις σας ώστε την επόμενη που θα επιστρέψετε να βρείτε τα πάντα όπως τα αφήσατε. Κάντε κλικ στο εικονίδιο και απλά εισάγετε το κείμενο και κάντε κλικ στο «GO» την επόμενη φορά που θα μας επισκεφτείτε!

Η σελίδα αυτή έχει μεταφραστεί στα ελληνικά από την ΕΦΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ

Οι on-line πηγές στις οποίες παρέχει πρόσβαση αυτή η ιστοσελίδα προστατεύονται από τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Σεβαστείτε τις αντίστοιχες σημειώσεις πνευματικών δικαιωμάτων των ιδιοκτητών που δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες τους. Παρακαλούμε διαβάστε επίσης την αποποίηση ευθυνών σχετικά με τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας. Ευχαριστούμε.


©2000-2002 foreignword.com