Искорестете го NetSearch за да го најдете бараното во најпопуларните сајтови за пребарување како Altavista, Yahoo, Lycos и.т.н. Барајте по вашите резултати лесно се додека не ја добиете информацијата која ви треба.
Одберете Европски сајт за пребарување кој најмногу ви одговара на вашите потреби. Одберете од листа на сајтови од секаде по светот.

Користењето на NetSearch не може да биде полесно:

1) Прво, одберете го вашиот сајт за пребарување,

2) Потоа, напишете го зборот/зборовите за кој што сакате да најдете информација...

3) И последно, кликнете на "GO".


Резултатите ќе се појават на десната страна на рамката.
Не мора постојано да отварате и затварaте прозори. Ако не сте задоволни со резултатите пробајте друг сајт за пребарување.

Едноставно е: Погледнете го значењето на зборот во еден речник а потоа на друг со кликнување на копчето "Next".

Ако не го најдовте вашиот омилен сајт за пребарување на нашата листа, кажете ни кој е, па да го вклучиме овде.

Фонтови за не-Европски азбуки можете да најдете овде.

Оваа страница е преведена на Македонски од БОБАН СТОЈАНОВ (http://www.boban.tk/)


©2000-2002 foreignword.com