Google, Altavista, Yahoo, Lycos, etc. Els cercadors més importants accessibles des d’un únic menú. Compari un darrere l’altre els resultats de la recerca fins trobar la informació que desitja.
Seleccioni el cercador europeu adequat segons la llengua en la que desitja realitzar la recerca o qualsevol altre dels més utilitzats al món.

Utilitzar NetSearch és un joc de nens:

1) En primer lloc seleccioni el seu cercador preferit,

2) A continuació, introdueixi la paraula o paraules per a la recerca...

3) i, finalment faci clic a "Cerca".


Els resultats de la recerca apareixeran immediatament a la part dreta de la pantalla sense cap necessitat d’obrir i tancar noves finestres. I si els resultats no són els que esperava, ho pot provar fàcilment en un altre cercador.

Fàcil, veritat? Per passar d’un cercador a un altre només ha de fer clic al botó "Seg" (següent).

Si no troba el seu cercador preferit a la nostra llista, digui’ns-ho, per a poder-lo incloure a la nostra propera actualització.

Aquesta pàgina ha estat traduida al català per SERGI MONCUSÍ I FARRÉ (sergimoncusi@hotmail.com).

Tots els recursos en línia utilitzats per aquesta Web estan protegits per la corresponent normativa de copyright. Respectin, su us plau, les observacions al respecte que es publiquen en casacun dels esmentats llocs i els hi preguem que tinguin en compte la nota de exempció de responsabilitat sobre els continguts d’aquestes pàgines. Moltes gràcies.


©2000-2003 foreignword.com